Ше подкрепя правителството при гласуването на вота на недоверие, а при гласуването

...
Ше подкрепя правителството при гласуването на вота на недоверие, а при гласуването
Коментари Харесай

Отцепникът Кирил Симеонов: Не съм напазаруван и ще подкрепя кабинета

Ше подкрепя правителството при гласуването на вота на съмнение, а при гласуването на актуализацията на бюджета на второ четене ще подкрепя текстовете, с които съм склонен. Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя “ поКирил Симеонов, последният отделил се от „ ИТН “ (ИТН) депутат.

„ Аз приказвам персонално за себе си и го заявявам пред цяла България – нито пари са ми предлагани, нито облаги, абсолютно нищо “, съобщи още той. „ Това, което направих, беше от сърце и чисто по идеологически аргументи. Аз не съм платен, не съм напазаруван “, допълни Симеонов.

Той се отдели от Има Такъв Народ, след като поддържа поисканата от партията на Слави Трифонов оставка на Никола Минчев от „ Продължаваме промяната “ от поста ръководител на Народното събрание. След това гласоподаване на улицата го спрял млад мъж и го попитал през сълзи какво се случва в страната. После не съумял да заспи и прочувствено взел решението да се отдели от Има Такъв Народ.

„ Хората ни пратиха да се борим против ГЕРБ, срещу системата. Аз съм ходил на митинги през 2020 г., ходил съм да пазя майките от „ Системата ни убива “, ние се борим против системата “, изтъкна към този момент самостоятелният народен представител.

В същото враме стана ясно, че в Има Такъв Народ е почнало стягане на дисциплината по места. Така от партията оповестиха, че се е състояла среща на регионалната софийска конструкция на „ ИТН “ (ИТН).
" На срещата участва ръководителят на парламентарната група Тошко Йорданов, който софийската конструкция на Има Такъв Народ поканиха, а той се отзова, се споделя в известието като се прецизира, че към него е имало голям брой въпроси, на които Йорданов е дал отговор изчерпателно ".

Срещата е била главно организационна, а обсъжданите тематиките: вотът на съмнение към държавното управление, въпросът РСМ, отделилите се от партията депутати и други В известието се споделя още, че измежду присъстващите са били още Верослав Владимиров, парламентарен секретар на Министерството на енергетиката, Владимир Тимев, общински координатор на регион „ Възраждане “, Явор Исаев, общински координатор на регион „ Връбница “, Ива Тодорова, общински координатор за регион „ Младост “, Катерина Ряхова, общински координатор на регион „ Слатина “ и други районни координатори и членове.

Според информацията срещата е минала градивно. Всички бяха на мнение, че Има Такъв Народ е направила верните дейности, че е на правилния път и че ще продължава да отстоява правата на жителите и истината, без значение какво ще й коства това, приключва известието. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР